Bericht schrijven >

Dear sir,
Are you looking for a New Supplier..Im Nishani From Aqua Ceylon Internation in Sri Lanka,We are Export both Freshwater fish,marine,and waterplants,
if you are interesting with us please come back to me..

thanks
Nishani

Nishani Sandamali
Zomaar verwijderd worden van je persoonlijke Facebook zonder aanleiding? Daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Als je iets verkeerds doet snap ik het maar niet als je nergens een probleem van maakt.

Ivo Willemsen
Leuke site. Ik zou ook het woord producten veranderen in Soorten.Waar ik me over verbaas tijdens het lezen is de vele reacties die gaan over het feit dat je hier niet als particulier (c.q. hobbykwekerverkoper (?))kan bestellen. Het is toch echter duidelijk dat dit bedrijf een siervissenGROOTHANDEL betreft?!
Dus nee.... niet aan de particulier, maar.... aan de vakhandel!
Het zou toch wel heel gek zijn als dat wel zou kunnen en daardoor de speciaalzaken hun harde werken niet meer beloond zien.

Monique
Gommers B.V. is een top Groothandel!

Goed verzorgde vissen, schonebakken, klantvriendelijk en behulpzaam.
Doen er zich onverhoopt toch problemen voor dan volgt er vanuit Gommers B.V. altijd een adequate oplossing.

Wij van Aquariumspeciaalzaak Tropivis Almere zijn zeer tevreden.

Bob Moermans

Aquariumspeciaalzaak Tropivis
hele mooie site,
ziet er keurig en overzichtelijk uit!
alleen jammer dat je niet groot kan bestellen als particulier.
zou heel graag een groot aantal vissen willen bestellen voor zelf gebruik.

m.v.g Jules

Jules Op de Laak
Ziet er mooi uit man.
Ik bestel al weer even bij je en gaat super.
Morgen langs om het gehele assortiment te bekijken :D

Jeroen
Ik sluit me aan bij de andere mensen van het gasten boek. Het is een prachtige site en als particulier zou ik graag willen bestellen. Dit kan dus echter niet . Het zou super zijn als dit in de toekomst wel kan!

Met vriendelijke groet,

Chantal

Chantal
Mooie site en fotos. wel jammer dat ik als particulier hobbiest niet kan bestellen. is dit wel mogelijk wil ik dit graag weten.

dank


isa
Geachte Lezer,
Het is jammer dat jullie alleen leveren met een KVK nummer, anders zou wij als hobbykwekers en thuisverkopers gaarne vis van jullie afnemen.
Dus daar zou toch een mogelijkheid moeten zitten, daar dit toch echt al jaren een trend is.
Eeen minimum afname is daarbij geen probleem voor ons.
MVG, Willy.

W&R Aquzoo
Mooie overzichtelijke site. Zou er nog wel graag op willen lezen welke vissen (in mijn geval L nummers) men heeft of binnenkort binnenkrijgt. Plaatsing van het actuele bestand in de rubriek Producten en plaatsing van lijst met verwachte vissoorten in de rubriek Bestanden zou zeer informatief zijn. De rubriek Producten mag van mij omgedoopt worden in rubriek Vissen of Vissoorten, het zijn levende dieren die bezoekers van de site misschien niet graag als product zien. Een kvk nummer is ook als thuiskweker annex verkoper (nevenactiviteit naast je baan) wel te verkrijgen, maar eventuele verplichte minimale afname en daaraan verbonden bezorgkosten zijn wel factoren om rekening mee te houden.


George


Bericht schrijven >